My, Polacy, kochamy dobrze zjeść. Nie zawsze jednak mamy ochotę na mięso, a niektórzy z nas w ogóle go nie jadają. Wtedy najczęściej sięgamy po ryby, możemy przygotować z nich wiele bardzo ciekawych dań, którymi z radością będziemy się dzielić z najbliższymi. Tajemnicą sukcesu jest świeżość ryby. Gdy uda się nam zdobyć piękny, świeży kawałek łososia z pewnego źródła, nie musimy z nim zbyt wiele robić… Tatar to danie legendarne i z pewnością możemy powiedzieć, że jedno z naszych narodowych, a tatar z łososia to doskonała alternatywa dla tego klasycznego – z wołowiny. Spójrzcie, jak dzięki kilku ciekawym dodatkom kawałek świeżej ryby może się przeistoczyć w przekąskę rodem z ulubionej restauracji. Zmieniając tylko niektóre składniki, jesteśmy w stanie stworzyć autorską wersję tak lubianej przekąski jak tatar z łososia.