Działasz na rynku gastronomicznym i czujesz, że czas na zmiany? Jesteś właścicielem restauracji, dostawcą produktów spożywczych, szefem firmy eventowej, a może producentem sprzętu AGD i Twój biznes potrzebuje powiewu świeżego powietrza – zgłoś się do nas!
Jesteśmy niepowtarzalnym na rynku bliźniaczym teamem szefów kuchni z udokumentowanym doświadczeniem i unikalnym potencjałem marketingowym. Tworzymy nową prężną i rozpoznawalną markę, a nasza wiedza i umiejętności gastronomiczne to efekt wielu lat pracy. Gwarantujemy profesjonalną i szybką realizację zleceń.
- skutecznej i wielokanałowej promocji marki związanej z rynkiem gastronomicznym (za pośrednictwem naszej strony internetowej oraz kanałów social media),
- autoryzacji jakości produktów i usług z możliwością zaprezentowania ich na naszej stronie internetowej,
- usprawnieniu działania Twojej firmy gastronomicznej czy eventowej i/lub wyznaczeniu nowego kierunku jej rozwoju,
- rozwiązywaniu różnych gastroproblemów, np. dotyczących koncepcji prowadzenia firmy, układania menu, współpracy z dostawcami (również w ramach tzw. cichego doradztwa),
- nawiązaniu współpracy z nowymi odbiorcami Twoich produktów i usług, a także dostawcami,
- zdobyciu wiedzy na temat przygotowywania najlepszego mięsa (zwłaszcza wołowiny).
Dzięki współpracy z nami dostrzeżesz nowe ścieżki rozwoju swojego biznesu i zwiększysz świadomość gastrobiznesową. Poprawisz wizerunek i rozpoznawalność marki w internecie i nie tylko (zapewniamy ciekawe i rzetelnie przygotowane materiały do promocji, np. zdjęcia i przepisy). Odczujesz faktyczną lepszą jakość swoich produktów i usług. Zdejmiesz z siebie część obowiązków związanych z zarządzaniem i przede wszystkim... zyskasz więcej wolnego czasu.
Nie czekaj! Zapraszamy do współpracy
Absolwent Technikum Gastronomicznego przy ul. Poznańskiej w Warszawie. Przygodę z kuchnią rozpoczął od praktyk zawodowych w pięciogwiazdkowym hotelu Le Regina pod okiem Pawła Oszczyka, jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Pierwszą pracę podjął w wine barze Centrum Wina, a następnie wraz z Josethem Seeletso otwierał znaną warszawską restaurację Duchnicka Wine & Food. Rok 2012 okazał się dla Michała wyjątkowo ważny. Został reprezentantem Polski na Olimpiadę Kulinarną Erfurt 2012, gdzie pod dowództwem Kurta Schellera z młodzieżową drużyną zdobył brązowy medal, co było wielkim sukcesem. Kilka lat później wspólnie z bratem rozpoczął kierowanie kuchnią w restauracji Hoża 25. Następny etap w karierze Michała to praca w hotelu Mazurkas i największym wówczas cateringu w Polsce Mazurkas Catering, gdzie jako sous chef brał udział w największych eventach w naszym kraju (m.in. w obsłudze szczytu NATO w 2016 r.). Od 2016 r. jako szef kuchni współtworzy Stixx Bar & Grill, jeden z najlepszych steak housów w kraju. Od lutego 2019 r. w duecie z bratem regularnie gotuje w kuchni telewizyjnego Pytania na Śniadanie.
Po ukończeniu Technikum Gastronomicznego przy ul. Poznańskiej w Warszawie odbył staż w pięciogwiazdkowym hotelu Le Regina pod okiem Pawła Oszczyka, jednego z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Pierwsze kroki zawodowe stawiał w wine barze Centrum Wina, po czym wyjechał na praktyki do restauracji Le Jardin du Quai k. Awinionu, gdzie odkrywał klasyczną kuchnię francuską, a zwłaszcza jej główną zasadę mówiącą, że najlepszy efekt osiąga się prostymi środkami i znakomitą jakością produktu. Kilka lat później wspólnie z bratem rozpoczął kierowanie kuchnią w restauracji Hoża 25. Ważnym punktem w CV Jakuba jest praca w hotelu Mazurkas i największym wówczas cateringu w Polsce Mazurkas Catering, gdzie jako sous chef brał udział w największych eventach w kraju. Od 2016 r. jako szef kuchni współtworzy Stixx Bar & Grill, jeden z najlepszych steak housów w kraju. Od lutego 2019 r. w duecie z bratem gotuje w kuchni telewizyjnego Pytania na Śniadanie.